Gerealiseerde projecten door Jelu Industriële Automatisering

20210825_102024

Spijkerrobot

De spijkerrobot spijkert op verschillende frames planken vast. De spijkerposities worden ingelezen vanuit de 3D tekening van het frame en via het netwerk ingeladen in de PLC.

WhatsApp Image 2021-06-23 at 21.26.14

Pallet reparatielijn

De installatie repareert tot 250 Europallets per uur! Jelu industriële Automatisering heeft de complete software (PLC, Safety, Visualisatie) mogen verzorgen.

WhatsApp Image 2021-08-12 at 17.04.49

Productiegegevens

Door inzicht te krijgen in de productiegegevens van een handmatig productieproces wil de klant het proces gaan optimaliseren. Jelu Industriële Automatisering heeft de installatie voor het verzamelen en weergeven van de productiegegevens in samenwerking met de klant bedacht, uitgewerkt en gerealiseerd.

Producttransport

Producttransport

Een geautomatiseerd transportsysteem vanaf één startpunt naar verschillende bestemmingen op basis van gewicht. Jelu Industriële Automatisering heeft de software en de visualisatie mogen realiseren!

Installatieoverzicht

Filterinstallatie

Door slimme filters kan deze installatie verschillende vloeistoffen reinigen en de reststoffen bewerken en hergebruiken, daarnaast is de installatie uitgerust met een intern reinigingssysteem. Jelu industriële Automatisering heeft de complete software mogen verzorgen.

Lock system

Machineveiligheid

Door het plaatsen van o.a. een safety PLC, deurvergrendelingen en lichtschermen heeft Jelu Industriële Automatisering een installatie laten voldoen aan de huidige machineveiligheidsnormen.

Modernisering transport

Modernisering transport

Een verouderd transportsysteem moest compleet vervangen worden, Jelu Industriële Automatisering heeft de PLC software mogen leveren.

Knipsel

Recepten, batch- en operator logging

Een receptenbeheer applicatie met batch- en operator logging. Jelu Industriële Automatisering heeft een applicatie geprogrammeerd die deze onderwerpen afhandelt.

Naamloos

Recycle installatie

De installatie is vangt restproduct uit een ander proces op en maakt dit gereed voor hergebruik. Op het bedieningspaneel wordt een schematische versie van de aangeleverde P&ID weergegeven.

Datavisualisatie

Datavisualisatie

Voor het verbeteren en controleren van productieprocessen is het cruciaal om inzicht te hebben in het productieproces, hiervoor is data nodig. Jelu Industriële Automatisering heeft voor een klant een web-based data visualisatie tool gerealiseerd.

Waterzuivering

Waterzuivering

Voor het regelen van de waterconditie en de energieconsumptie van een waterzuivering heeft Jelu Industriële Automatisering de PLC software en visualisatie mogen engineeren.

Buizencontrole- en-richtunit

Buizencontrole- en richtunit

Jelu Industriële Automatisering heeft software en visualisatie voor een buizencontrole- en richtunit gerealiseerd. De installatie controleert of een buis binnen de toelaatbare afwijking valt en richt de buis automatisch als deze buiten de toelaatbare afwijking valt.

 

Benieuwd wat Jelu voor u kan betekenen?

Graag maakt Jelu Industriële Automatisering kennis met uw organisatie

Adres:
Rubensstraat 17
5102 DT Dongen
Nederland

Tel: +31 (0)6 46 47 18 20
Mail: info@jelu-ia.nl
KVK: 72634405

JELU_IA Bedrijfslogo