Gerealiseerde projecten door Jelu Industriële Automatisering B.V.

Papier verpakkingslijn

Papier verpakkingslijn

De installatie plaatst rollen papier op verschillende pallets, op deze pallets worden automatisch kartonnen ondersteuningen geplaatst voor onder- en bovenop de rollen. Het geheeld wordt omsnoerd en daarna afgevoerd. De complete software (PLC, Safety, Visualisatie) is gerealiseerd door Jelu Industriële Automatisering B.V.

WhatsApp Image 2021-06-23 at 21.26.14

Pallet reparatielijn

De installatie repareert tot 250 Europallets per uur! Jelu industriële Automatisering B.V. heeft de complete software (PLC, Safety, Visualisatie) mogen verzorgen.

Installatieoverzicht

Filterinstallatie

Door slimme filters kan deze installatie verschillende vloeistoffen reinigen en de reststoffen bewerken en hergebruiken, daarnaast is de installatie uitgerust met een intern reinigingssysteem. Jelu industriële Automatisering B.V. heeft de complete software mogen verzorgen.

20210825_102024

Spijkerrobot

De spijkerrobot spijkert op verschillende frames planken vast. De spijkerposities worden ingelezen vanuit de 3D tekening van het frame en via het netwerk ingeladen in de PLC. Jelu industriële Automatisering B.V. heeft de complete software mogen verzorgen.

Recepten en log beheer

Receptenbeheer en data logging

Een receptenbeheer applicatie met batch- en operator logging. Jelu Industriële Automatisering B.V. heeft een applicatie geprogrammeerd die deze onderwerpen afhandelt.

Producttransport

Producttransport

Een geautomatiseerd transportsysteem vanaf één startpunt naar verschillende bestemmingen op basis van gewicht. Jelu Industriële Automatisering B.V. heeft de software en de visualisatie mogen realiseren!

Granulaatzeef

Granulaatzeef

De granulaatzeef is ontwikkeld om big bags te lossen en het product te zeven. Na het zeven wordt alles geladen in een big bag of opslagbak. Tijdens het engineeren is rekening gehouden met toekomstige uitbreidingen zoals een tussenopslag, vullen op basis van gewicht en productcontrole. Jelu industriële Automatisering B.V. heeft de complete software mogen verzorgen.

Netwerk

Machinenetwerk

Jelu Industriële Automatisering B.V. heeft in samenwerking met de klant een glasvezel machinenetwerk geëngineerd en geconfigureerd. Het netwerk bestaat uit twee layer-3 switches en veertien layer-2 switches, zodat de complete fabriek aangesloten kan worden op een overzichtelijk en betrouwbaar netwerk.

WhatsApp Image 2021-08-12 at 17.04.49

Productiegegevens

Door inzicht te krijgen in de productiegegevens van een handmatig productieproces wil de klant het proces gaan optimaliseren. Jelu Industriële Automatisering B.V. heeft de installatie voor het verzamelen en weergeven van de productiegegevens in samenwerking met de klant bedacht, uitgewerkt en gerealiseerd.

Lock system

Machineveiligheid

Door het plaatsen van o.a. een safety PLC, deurvergrendelingen en lichtschermen heeft Jelu Industriële Automatisering B.V. een installatie laten voldoen aan de huidige machineveiligheidsnormen.

Waterzuivering

Waterzuivering

Voor het regelen van de waterconditie en de energieconsumptie van een waterzuivering heeft Jelu Industriële Automatisering B.V. de PLC software en visualisatie mogen engineeren.

Buizencontrole- en-richtunit

Buizencontrole- en richtunit

Jelu Industriële Automatisering B.V. heeft software en visualisatie voor een buizencontrole- en richtunit gerealiseerd. De installatie controleert of een buis binnen de toelaatbare afwijking valt en richt de buis automatisch als deze buiten de toelaatbare afwijking valt.

 

Benieuwd wat Jelu voor u kan betekenen?

Graag maakt Jelu Industriële Automatisering B.V. kennis met uw organisatie

Adres:
De Hak 3
5107 RG Dongen
Nederland

Tel: +31 (0)6 46 47 18 20
Mail: info@jelu-ia.nl
KVK: 85004804

JELU_IA Bedrijfslogo